Om Michano Business Center

För oss är det viktigt med en hållbar framtid för oss och våra hyresgäster. Det är därför vi lägger mycket vikt vid att våra lokaler är anpassningsbara och att vi som hyresvärd är flexibla och enkla att ha att göra med. Hjärtat av Michano Business Center har alltid varit flexibilitet och vi värnar därför extra noga om era behov. Vi värdesätter långsiktiga relationer. 

Personlig kontakt

Ett nära samarbete

Vårt mål är att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för att våra hyresgäster ska trivas. Genom personlig kontakt med oss hittar vi den lösning ni behöver.

Hållbarhet

Nutid och framtid

Vi är med i samtiden och planerar för framtiden. Vi ser efter våra lokaler med kärlek och omtanke, så att ni kan fokusera på det som är viktigast för er. 
Vi satsar också på miljön med hållbart värmesystem, solpaneler, energisparande fönster och ledlampor.
Michano Business Center är det personliga fastighetsbolaget med de stora
möjligheterna.

Vårt engagemang

I Karlskronas hjärta

För oss är det viktigt med kultur och historia knuten till platsen där vi lever och verkar. Inte minst är det viktigt att bevara Karlskronas vackra skärgård listad på UNESCOs världsarvslista. Samtidigt är vi med och utvecklar regionen. Vi både stöttar och driver satsningar inom samhällsutveckling, infrastruktur, kultur och näringsliv. Vi vill helt enkelt att fler ska upptäcka det fantastiska med att bo och verka här. Vi är bland annat drivande i utvecklingen av E22. Vi vill ha en levande skärgård med ett tryggt och säkert båtliv och har därför ställt räddningsbåten Michano Rescue till Sjösällskapets förfogande.
Vi är stolta medfinansiärer till Ubåtshallen, offentlig konst som Vittus Anderssons hatt på Stortorget och Nils Holgerssons Sprungen ur boken vid Rosenbom. Vi stöttar barnverksamheten som Säljö barnkoloni och Mörtsjöåsens sommarläger. Alla dessa satsningar ligger oss varmt om hjärtat. Tillsammans driver vi utvecklingen framåt och jobbar aktivt för en ljus framtid!

VILKA ÄR DINA BEHOV?

Hör av dig så hittar vi en lösning som passar dig

Vi har lokaler som kan anpassas efter dina behov. Hör av dig för att se vad som finns tillgängligt.

Kontakta oss